Pengenalan

Syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2012 untuk menghasilkan granul kitar semula plastik sisa plastik iaitu PE PP ABS LDPE HDPE di bawah lesen M.I.D.A. (Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia) Mempunyai pengalaman yang luas untuk menghasilkan produk kitar semula plastik. satu penghormatan dan keistimewaan untuk bekerja di bawah naungan Menggabungkan Kumpulan. Kami berhasrat untuk meningkatkan reputasi kumpulan dengan menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti kepada Pasaran Malaysia.

 

 

 

Infrastruktur

Unit pembuatan dan pejabat syarikat itu yang terletak di Taman Perindustrian Tiara, Bandar Teknologi, Kajang Semenyih Selangor. Unit ini disokong dengan teknologi state-of-the-art untuk mengeluarkan serbuk plastik. jentera ini dijaga dengan baik bagi memastikan keseragaman dan kecekapan pengeluaran.

Kepakaran pasukan

Menggabungkan pengalaman kumpulan dari industri plastik adalah lebih daripada 2 dekad yang membantu kita untuk menjadi tulang belakang syarikat itu, pasukan di Spot Trend Sdn. Bhd. Sentiasa bersedia untuk bangkit kepada permintaan pasaran yang mencabar. Ahli-ahli pasukan yang terlibat dalam pengeluaran, kawalan kualiti dan penghantaran adalah mahir dengan keperluan industri plastik. Mereka bekerja bersama-sama untuk mencapai matlamat syarikat untuk menyediakan kepuasan pelanggan maksimum.

 

 


Jaminan kualiti

pengalaman yang luas dan pemahaman membolehkan kami untuk mendapatkan produk yang bermutu tinggi dengan tegas memantau kawalan kualiti untuk memastikan produk yang berkualiti terbaik untuk memuaskan hati pelanggan kami yang dihargai.

 

Zhejiang Menggabungkan
Menggabungkan Holding
Menggabungkan Plastik dan Kejuruteraan
Uni Menggabungkan
Tempat Trend
Menggabungkan Fortune
Gabungan