Pengenalan

Namun tanda negeri lain bergabung kumpulan. Menggabungkan Holding Pvt. Ltd. menubuhkan sebuah kilang pemasangan jentera plastik kitar semula di zon pemprosesan eksport Karachi dan juga kitar semula plastik dan membuat biji untuk dieksport.

Menggabungkan Holding telah ditubuhkan pada tahun 2013 di Karachi oleh sekumpulan profesional yang dinamik mempunyai pengetahuan yang luas dan mempunyai pengalaman lebih daripada 20 tahun dalam pembuatan jentera penyemperitan plastik.

Kilang kami adalah berdasarkan teknologi canggih terkini yang disediakan oleh negara-negara maju. Kami menyediakan pra-direka khusus dibuat dan penyelesaian khusus untuk prestasi kecekapan, produktiviti, dan peningkatan dan keberkesanan kos.

Mission Statement

Meneroka sains dan teknologi, bersepadu dengan penyelidikan dan pembangunan, pembuatan, jualan dan perkhidmatan.

Matlamat pasukan teknikal yang profesional kami adalah untuk menyediakan penyelesaian yang terbaik untuk seluruh keperluan pelanggan kami. Mengambil kesempatan daripada teknologi terlebih dahulu kita memberi mereka bentuk jentera, pemasangan secara turnkey, perkhidmatan jualan dan ketersediaan alat ganti selepas bagi memudahkan pelanggan kami yang dihargai.
Zhejiang Menggabungkan
Menggabungkan Holding
Menggabungkan Plastik dan Kejuruteraan
Uni Menggabungkan
Tempat Trend
Menggabungkan Fortune
Gabungan